Vabimo: “LUKSUZ CONNECTION” MEDNARODNA FILMSKA DELAVNICA ZA MLADE: Krško, 18. – 20. julij 2023

Vabimo vse mlade, ki jih navdušuje filmsko ustvarjanje, da se nam pridružijo na mednarodni filmski delavnici, ki bo potekala v studiu Luksuz produkcije, v Krškem.

Mednarodna ekipa izkušenih filmskih ustvarjalcev iz Irske, Francije, Italije, Litve, Španije, Avstrije in Slovenije bo delila svoja znanja z različnih področij filmskega ustvarjanja. Tako se boste lahko skupaj v poletnih dneh poglobili v razvoj ideje za film, snemanja s kamero, snemanjem in obdelavo zvoka, mentorji pa bodo delili tudi svoje široko znanje filmske montaže ter posebnih učinkov.

Delavnica je namenjena mladim med 15 –  30 letom, ki že imajo nekaj izkušenj pri ustvarjanju filmov.

Luksuz Connection bo poleg novih filmskih izkušenj tudi priložnost za druženje in spoznavanje z mladimi filmskimi ustvarjalci iz različnih kulturnih okolij.

“Filmske delavnice Luksuz produkcije mladim omogočajo učno okolje, v katerem se lahko pobliže seznanijo z umetnostjo in obrtjo ustvarjanja filmskih ter medijskih vsebin, in možnost razvoja lastnega glasu in kreativnosti.”

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Pošlji e-mail na luksuz.studio@gmail.com

Prijava naj vsebuje tvojo starost, od kod prihajaš ter napiši nam  kakšno besedo ali dve o sebi in svojih izkušnjah.

Delavnica je brezplačna.

Tistim, ki bi si delavnice radi udeležili, a prihajate iz bolj odaljenih krajev, lahko omogočimo tudi prenočitev v hostlu mladinskega centra Krško

Povezave:

www.luksuz.si

https://www.youtube.com/user/dzmpkrsko

https://www.facebook.com/luksuz.produkcija

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh