ZOOM-IN: Ecoactivism

Eden glavnih problemov, s katerimi se danes sooča svet, je ekološka kriza. Da, to besedo smo slišali že tolikokrat, da smo se nekateri celo ustavili, da bi bili nanjo pozorni. Toda problem še vedno narašča in se vsak dan povečuje in zahteva nujne ukrepe. Tako smo se kot del produkcijske ekipe Luksuz odločili, da se o tem pogovorimo s predstavniki mlade generacije, ki navsezadnje o tem še posebej morajo razmišljati. Mladim aktivistom smo dali priložnost, da delijo svoja mnenja o problemu in predlagajo odločitve za njegovo rešitev. Naši gostji sta Nicoleta in Katrin, ki predstavljata svetovno gibanje Mladi za podnebno pravičnost v Sloveniji.

 

 

Participants: *

Nicoleta Nour Contacts: nicoleta.nour@tutanota.com Mladi za podnebno pravičnost Brežice (https://www.facebook.com/mzppbrezice) Instagram: @mzpp_brezice E-mail: mzppbr@gmail.com *

Katrin Žnidarčič Mladi za podnebno pravičnost (https://www.facebook.com/mladizapodnebnopravicnost) (youth for climate justice) Instagram: @solski.strajk E-mail: mladizapodnebnopravicnost@gmail.com

If you would like to join the Mladi za podnebno pravičnost you can use the contacts above or to fill this questionnaire:

Hosts: * Diana Shramchenko, Masha Sorokina, Tyfenn Comparot, the team of DZMP Luksuz produkcija.

To see where we are now and what we can do, we also recommend you to watch the documentary “David Attenborough: A life on our planet (2020)”.

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh